Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008

Πρόγραμμα e-κπαιδευτείτε

Tο Πρόγραμμα e-κπαιδευτείτε αφορά μια νέα δράση η οποία υλοποιείται με τη συνεργασία των Υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και από το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013 και με τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ειδικότερα, η δράση e-κπαιδευτείτε αφορά στην επιχορήγηση των δικαιούχων με το 90% της συνολικής αξίας της εκπαίδευσης και πιστοποίησης στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).

Απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές που εισήχθησαν με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις των ετών 2005, 2006 και 2007 σε τμήματα ή σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας, καθώς και στους εγγεγραμμένους προπτυχιακούς φοιτητές του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης, και όλοι οι φοιτητές που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, οι οποίοι εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ως ποσοστό 3% των εισακτέων σε κάθε τμήμα ή σχολή κατά τα έτη 2005, 2006 και 2007.

Μέσω της παρακολούθησης του επιδοτούμενου προγράμματος, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πιστοποιημένες γνώσεις σε βασικό, προχωρημένο και εξειδικευμένο επίπεδο στις Νέες Τεχνολογίες και στις Ψηφιακές Εφαρμογές.

Ειδικότερα, στόχος του προγράμματος είναι η παροχή απαραίτητων γνωστικών εφοδίων και δεξιοτήτων που θα βελτιώσουν την επιστημονική σας απόδοση και θα ενισχύσουν τα επαγγελματικά σας προσόντα. Παράλληλα, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας στην χρήση των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, θα έχετε αποκτήσει ένα πολύτιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει στις σπουδές σας.

To Πανεπιστήμιο Αθηνών ως εκπαιδευτικός φορέας προφέρει εξ αποστάσεως τα ακόλουθα προγράμματα:
- Βασικές Γνώσεις Χειρισμού
- Προχωρημένες Γνώσεις Χειρισμού
- Προγραμματισμός (Visual Basic)
- Autocad
- Σχεδίαση Ιστοσελίδας (FrontPage 2003)
- Επεξεργασία Εικόνας (Photoshop CS/2)
- Επεξεργασία Γραφικών (Corel Draw 12/13)
- Δημιουργία Εντύπου (Quark Express 7)

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ας επικοινωνήσουν είτε μεσω e-mail στο dapchem@gmail.com
είτε στο 6947812153 Χρήστος Παπανικολάου

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΧΗΜΙΚΟΥ
Πάντα κοντά στον φοιτητή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Sign by Dealighted - Coupons and Deals